Over Bureau GrootheddeBureau Groothedde is in maart 2013 opgericht door Lidy Groothedde. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in zowel de sociale branche als in de bancaire wereld heeft ze haar hart gevolgd en de keus gemaakt om haar passie voor financiën, organiseren en de regie nemen te combineren met de sociale factor om iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Het geeft voldoening om te merken dat mensen op andere vlakken weer kunnen floreren, omdat de financiële zorgen uit handen zijn genomen en het leven er mooier uitziet dan het de afgelopen tijd heeft gedaan.

Sinds 2017 is Marlies de Harder werkzaam bij Bureau Groothedde. Ze heeft eerst enige jaren werkervaring opgedaan in het onderwijs en daardoor affiniteit in het begeleiden van mensen. Vanuit deze achtergrond heeft ze de passie voor dit vak ontdekt, waarin ze met grote zorg en betrokkenheid contact onderhoudt met cliënten en hen kan ontzorgen door hun financiële taken over te nemen.

De dienstverlening vindt plaats in Apeldoorn en omgeving, met een maximale reistijd van 25 minuten om adequaat te kunnen handelen in situaties die vragen om een spoedoverleg bij de cliënt.

Bureau Groothedde is aangesloten bij de branchevereniging VeWeVe. Per 1 januari 2021 gaat deze branchevereniging verder als Horus.